BRANDING TRAJECT

BOBS TEX MEX

REBRANDING BOBS TEX MEX

Bobs startte in 2016 met zijn eigen burgers & burritos restaurant. Toen Bobs binnen 24 maanden verhuisde naar een groter pand begon imago ook mee te spelen. Beerquay verzorgde het complete re-branding traject doormiddel van een media pakket met de juiste fotografie, film en een vernieuwde kenmerkende huisstijl. 


Bovendien heeft Beerquay zorg gedragen voor de volgende zaken:


• Huisstijl design

• Fysieke branding 

• New / traditionele media 

• Foto / Video / Animatie

• Campagnes / Guerrilla acties


De vernieuwde huisstijl is ook doorgevoerd op het exterieur en interieur van het restaurant. Zo kreeg Bobs de look en feel van een ware nationale keten, waarbij een vertrouwde omgeving totaal gericht ter beleving voor de consument omtrent dit Tex Mex restaurant centraal staat. 

POS MATERIAAL

LOGO EN GRAPHIC DESIGN

Beerquay heeft een goed overzicht gekregen van alle huidige uitingen na research van alle reeds bestaande flyers, posters, menukaarten en logo’s. Om zo dicht mogelijk bij de roots van Bobs te blijven, heeft Beerquay deze losse onderdelen meegenomen in het design proces om uiteindelijk tot een eenduidige huisstijl te komen. Via schets voorstellen kregen de nieuwe uitingen vorm en werden de wensen van Bobs verwerkt tot het uiteindelijke logo en de huisstijl.


Om de ware Bobs feeling kracht bij te zetten is er unieke art ontworpen om het interieur aan te kleden. Deze is volledig op maat gemaakt en doorgetrokken als levensgrote wall art in de vestigingen en zal tevens gebruikt worden voor alle uitingen. Zoals de menukaarten, bedrijfskleding, verpakkingen en alle inhouse narrowcast schermen. 

SIGNING & OUTDOOR RECLAME

Naast een nieuwe huisstijl en de uitingen moest ook het straatbeeld van restaurant Bobs Tex Mex een metamorfose ondergaan. Daarbij is gekozen voor nieuwe signing boven de ingang van het restaurant en verwisselbare LED posters in de kozijnen.

FLEETMARKING

Zowel digitale als traditionele uitingen werden ingezet om een zo’n groot mogelijk vlak te bereiken en een awareness te creéren bij de consument. Het wagenpark van Bobs Tex Mex werdt meegenomen in het totale re-branding traject. Alle werknemers en bezorgers rijden in de verschillende gepersonaliseerde voertuigen van Bobs Tex Mex om in het straatbeeld meer aanzien te bewerkstelligen. 

PRODUCT FOTOGRAFIE

Leeuwenburg 65.

2402 RL - Alphen aan den Rijn

the Netherlands


CONTACT US

T: +31 (0) 172 - 793 462

E: info@beerquay.com