PROMO EN CAMPAGNE

CAMPAGNEMATERIAAL

LET THE GAMES BEGIN.

Ter activatie en als slogan voert Independent Game Stores: ‘LET THE GAMES BEGIN.’ De slogan staat vooral als het startsein voor het spelen van games, maar ook als rebelse motivatie tegen de commerciële ketens en giga-stores.  (Lees vorige artikel)


In samenwerking met een aantal verschillende major game-publishers bracht Independent Game Stores betaalde promo en campagne materiaal uit ter promotie van nieuwe game releases.  Aan Beerquay de taak al deze materialen te bedenken en creëren zodat deze via verschillende kanalen uitgezet konden worden.

PROMO VIDEOS

Ter promotie van Independent Game Stores heeft Beerquay met het vertrouwde nieuwe uiterlijk promotievideo’s gecreëerd rondom nieuwe game-releases. In deze korte teasers word informatie over de titels vermeld middels video, tekst, animatie en een vaste voice-over. Om de gehele doelgroep te bereiken en consumenten aan te zetten tot aankoop zijn deze video’s onder andere verspreid via verschillende online kanalen.

MERCHANDISE

Beerquay creëerde voor Independent Game Stores gepersonaliseerde merchandise in samenwerking met major game-publishers om hun beste jaarlijkse releases kracht bij te zetten. Deze zogeheten ‘gift with purchase items’ werden verdeelt onder alle aangesloten vestigingen om klanten te voorzien van een extra souvenir bij aankoop van bepaalde game-titels.

FYSIEKE MARKETING

Juist in de markt van vandaag de dag is de persoonlijke touch tussen consument en leverancier compleet verdwenen. Bij Independent Game Stores staat juist deze service centraal en word er gestreefd naar de totaal beleving bij de aanschaf van game-titels of accessoires. Beerquay bedacht een rebelse campagne om juist deze doelgroep aan te spreken en de concurrentie met de giga-stores aan te gaan.

Om de campagne volledig te maken heeft Beerquay op basis van alle doorgevoerde huisstijl-elementen banners ontworpen die in de fysieke winkels hangen van Independent Game Stores. Op deze manier is er voor consumenten herkenbaarheid in het straatbeeld en word op een ludieke manier de aandacht gevestigd.

Leeuwenburg 65.

2402 RL - Alphen aan den Rijn

the Netherlands


CONTACT US

T: +31 (0) 172 - 793 462

E: info@beerquay.com