RE BRANDING TRAJECT                

RE-BRANDING

FULL SERVICE MARKETING EN COMMUNICATIE TRAJECT

Als tegenhanger van commerciële ketens en giga-stores die games en gerelateerde producten aanbieden zonder enige klantgerichtheid is  ‘Independent Game Stores’ als label opgezet vanuit een aantal ondernemers. Verbintenis, kennis en service met de klant spelen hierbij een grote rol, maar ook gezamenlijke inkoop en een scherp geprijsd assortiment waren de hoofdredenen om kleine ondernemingen met elkaar te verbinden via dit label. 


Beerquay verzorgde hiervoor het gehele traject op gebied van identiteit en consumentenbeleving. Ontwikkelde een huisstijl, channel graphics, logo, slogan en marketing content om ‘Independent Game Stores’ een boost te kunnen geven.


Doormiddel van het creëren van consistente en hoge kwalitatieve uitingen zoals video promo’s en foto banners rondom nieuwe releases trok ‘Independent Game Stores al snel de aandacht van major game-publishers. Betaalde uitingen rondom promoties van nieuwe game-titels werden al snel in werking gezet dankzij de vertrouwelijke uitstraling en identiteit van dit opkomende internationale label.


HUISSTIJL & CHANNEL GRAPHICS

Beerquay heeft een nieuw gepersonaliseerd logo gecreëerd voor Independent Game Stores uitgaande van het bestaande en vertrouwde logo. Met veel zorg en respect is het logo opnieuw gevormd en opgebouwd met een strakkere en minimalistischere uitstraling. Via schets voorstellen kregen de nieuwe uitingen vorm en werden de wensen van Independent Game Stores verwerkt tot het uiteindelijke logo en huisstijl.

VIDEO & ANIMATIE

Rondom deze nieuwe huisstijl is er een channel graphics pakket gecreëerd. Bestaande uit onder andere bumpers, transities, lower thirds, channel bug en een leader. Deze organische en dynamische bewegingen zijn geheel met de hand vorm gegeven en geanimeerd. Dit om Independent Game Stores een extra dimensie van hoge kwaliteit en vertrouwen te geven rondom alle promo en reclame uitingen.

Leeuwenburg 65.

2402 RL - Alphen aan den Rijn

the Netherlands


CONTACT US

T: +31 (0) 172 - 793 462

E: info@beerquay.com