FALL - WINTER 19 

CAMPAGNE

LAIMBÖCK

LAIMBÖCK - RE-BRANDING

Laimböck levert sinds 1831 kwalitatief en ambachtelijk geproduceerde handschoenen. De heritage en rijke geschiedenis rondom dit bedrijf bleef tot op heden in de archief kasten liggen. Aan Beerquay de uitgelezen kans om deze waardevolle verloren informatie te gebruiken en  te verwerken in de huidige uitingen.  

Zo creëerde Beerquay eerst een een nieuwe ‘Pay Off / Slogan’ voor Laimböck met de informatie in het achterhoofd dat het gaat om een kwaliteitsproduct dat tijdloos is. De materialen zijn zorgvuldig gekozen en bewerkt met kwalitatief vakmanschap. Daarom hebben wij een voorstel gedaan en samen met Laimböck gekozen voor: Quality.Equals.Timeless.


Om Laimböck sterker onder de aandacht te brengen bij de consument heeft Beerquay voorgesteld om de nieuwe domeinnaam laimbock1831.com te gebruiken en hiermee duidelijk naar voren te treden. Deze naamvoering geeft tevens duidelijk de lange historie van het merk weer. Dit draagt dan ook sterk bij in het spreiden van uitingen, gericht op de consument en creëert tevens een duidelijk platform voor de beoogde doelgroep van Laimböck. 


Daarbij is zorg gedragen voor de volgende zaken:


• Advies & Ondersteuning

• Concept & Creatie

• Slogan

• Productie

• Foto campagne

• POS & Print

FOTO CAMPAGNE

Bureau:

Beerquay


Merk:

Laimböck


Adverteerder:

Laimböck


Jaar:

2019


Branche:

Retail


Medium:

Online display, Outdoor, POS, Print, Search ads, Website, Event


Creative Direction / Art Direction: 

Ignjat Miletic, Joost Paling


Studio :

Michiel Fischer - Studio 34X

Leeuwenburg 65.

2402 RL - Alphen aan den Rijn

the Netherlands


CONTACT US

T: +31 (0) 172 - 793 462

E: info@beerquay.com