WATT MOBILITY - SS20 

ADVERTS

ADVERTENTIES

Voor eveneens een sterke positionering van de nieuwste WATT Mobility elektrische damesfiets, de Boston Female, heeft Beerquay een aanvullende SS 2020 campagne met wederom een krachtige uitstraling gecreëerd.

Beerquay heeft hiervoor diverse campagne uitingen vorm gegeven en opgeleverd, klaar voor gebruik en tot in detail uitgewerkt. Vervolgens begeleid Beerquay het gehele traject om ook deze additionele Boston Female SS 2020 campagne optimaal in te zetten. Vanuit de scherpe merkstrategie, die Beerquay heeft samengesteld met WATT Fietsen, blijven we werken aan een krachtige visuele identiteit en een overtuigende merkbeleving rondom alle WATT e-bikes.

Zo is er bij deze campagne zorg gedragen voor de volgende zaken:


• Concept & Creatie

• Managing direction

* Productie


Verspreiding:


• Online marketing via partnerbedrijf: The Pool  

• Social Media via: Partnerbedrijf

• Digital outdoor & signing: Ocean Outdoor

• POS & Print vanuit Beerquay (uitgevoerd bij divers aantal media)

CAMPAGNE PLATEN

Ter positionering en presentatie van de nieuwe WATT Fietsen ‘Boston Female’ e-bike, produceerde Beerquay een additionele en op maat gemaakte foto campagne naast de bestaande foto en film campagne van 2020 ‘The City’. Middels een target audience van jonge vrouwen tussen de 17 en 35 jaar welke zich in de stedelijke omgevingen bevinden werden er een op maat gemaakte campagne geproduceerd en uitgezet via verschillende kanalen zoals social media, magazines en outdoor.

OUTDOOR SIGNING

In opdracht van Beerquay heeft Ocean Outdoor de ontwikkelde advertenties langs drukke snelwegen tactisch gepositioneerd  rondom de nieuwe Watt fietsen Boston Female

Leeuwenburg 65.

2402 RL - Alphen aan den Rijn

the Netherlands


CONTACT US

T: +31 (0) 172 - 793 462

E: info@beerquay.com