SPRING - SUMMER 2020 CAMPAGNE

CAMPAGNE UITINGEN

DOELSTELLING

Met als doel een nieuwe strategische en doeltreffende derde campagne te creëren voor WATT Fietsen, ditmaal de Spring Summer 2020 campagne, heeft Beerquay opnieuw een campagne gecreëerd die de merkbeleving optimaal weergeeft.  Na de introductie in 2019 draait het deze keer in 2020 om de eindeloze mogelijkheden en vrijheid die een WATT elektrische fiets geeft in de campagne genaamd ’The City’. Hiermee kregen bezoekers van de website en alle social media kanalen, na het zien van de teaser campagne van deze nieuwe fiets eerder dit jaar, nu een zeer goed beeld van de identiteit en waar deze fiets daadwerkelijk voor staat. De pijlers vrijheid, snelheid en ware effortlessness worden weergegeven in zowel het film materiaal als in alle campagne foto platen. Ditmaal in partnership met het (online)-marketing bureau The Pool om WATT te positioneren richting een uniforme uitstraling en het essentieel structureren van alle opkomende uitingen richting een sterke internationale expansie.


Bij deze campagne is zorg gedragen voor de volgende zaken:


• Concept & Creatie

• Foto campagne

• Film campagne

• Productie management


Verspreiding:


• Online marketing via partnerbedrijf: The Pool  

• Social Media via: Partnerbedrijf

• Digital outdoor & signing: Ocean Outdoor

• POS & Print vanuit Beerquay (uitgevoerd bij divers aantal media)

CAMPAGNE FILM

PHOTOSHOOT

MEDIA PAKKET

Om de doelgroep van WATT goed te kunnen bereiken heeft Beerquay een volledig media pakket ontwikkeld dat grotendeels gebaseerd is op de hedendaagse trends van social media en onze jarenlange ervaring in het veld. 


Beerquay werkt ook samen met een klein getalenteerd team van social-media experts welke synchroon met de online marketing dit pakket op professionele en zorgvuldige wijze naar buiten brengt waardoor een gecontroleerd, maar gestroomlijnde uitvoering ontstaat op diverse social-media kanalen van WATT Mobility.

CALL TO ACTION

Om consumenten op diverse manier te triggeren hebben we onder andere 10 seconde teasers gerealiseerd van de campagne film om hen via social media te leiden naar de WATT webpagina. Eenmaal daar kunnen zij de de gehele campagne film bekijken en kan WATT zodoende zijn conversie verhogen. Dit alles is bedachtzaam opgezet binnen het kader van local online domination.


Er werden tevens speciaal voor Instagram, YouTube, Facebook en Google ads verschillende promo formaten gecreëerd. Ook zijn er via diverse online bladen advertisements geplaatst om het bereik van deze campagne te vergroten.


Zie één van de teaser promo’s hiernaast.

SPREAD BY PRINT

De in mei 2020 uitgekomen FHM500 is voor de WATT Mobility SS2020 campagne het ideale moment om onder de aandacht te komen. Met een full page advertentie in het jaarlijkse mannentijdschrift word direct duidelijk dat WATT zijn pijlen richt op de nieuwe en komende generatie. De oplage van enkel het blad de FHM500 bevat ruim zo'n 24.000 stuks en is sinds 29 mei 2020 te verkrijgen.

Leeuwenburg 65.

2402 RL - Alphen aan den Rijn

the Netherlands


CONTACT US

T: +31 (0) 172 - 793 462

E: info@beerquay.com